Egy lizamiza blogja

... és álmodni könnyű, egészen addig, amíg nem kell tennünk érte semmit.

Csak egy bejegyzés...

2010.11.06. 19:10 - lizamiza

Napi kutya (mivel tegnap lemaradt): Rockyt csütörtökön (?) elvitték diósdra Rózsika nénihez, oda házhoz tud menni a doki, mert így is sokba kerül a műtét, ráadásul mégegyszer műteni kell majd. A ZöldZebra annyira nem tudja kifizetni, hogy már körlevélben írták, hogy aki betud szálni pénzel, az száljon. Most van 20 pénzem, gondolkodom rajta, hogy ötöt beledobok Rockyka műtéti költségeibe, ha már az én hibámból történt az egész (bűntudatos fej).

Holnap végre valahára megyek haza. Nagyon hiányzik már Tomi, muszály éreznem, hogy szeret, muszály minden percben mellette lennem hogy nyugodt legyek. Anya azt mondta, hogy biztos nem a fél kettessel megyünk, mert hogy az túl korán van, de megkérem, hogy fizesse ki a jegyem, és én had menjek el azzal (valahogy csak túl éli, hogy 2 órával hamarabb leszek pesten... azért, mert ő egész hétvégén utazott, én még nem akarok itt rohadni fél4ig...)

A bejegyzés trackback címe:

https://lizamiza.blog.hu/api/trackback/id/tr262429006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása