Egy lizamiza blogja

... és álmodni könnyű, egészen addig, amíg nem kell tennünk érte semmit.

Nothing Notable

2010.10.31. 19:25 - lizamiza

Ma csodálos napom volt. Tomi már korán reggel munka után átjött, és ment el kb. egy fél órája. Imádom. Minden egyes perc, minden egyes nap csodálatos Vele. Holnap nem tudom, hogy fogunk találkozni kutya miatt, de majd kiderül. Ráadásul jövőhéten elvileg sokat dolgozik, szóval amíg ráér töménytelen Tomi mennyéseg KELL.

Most még elvileg jön át Dóri, mivel a Halloweent mindig együtt töltjük. Annyi kedvem van msot hozzá, hogy mint egy döglött patkányhoz, tök fáradt vagyok, inkább aludnék... Na mindegy, csak nem alszik itt... (köcsögség, hogy ezt mondom, de tényleg fáradt vagyok).

Napi kutya: Rockyt még tegnap sikerült elvinni dokihoz, megnézték, rögzítették. Ma vissza mentünk röntgenre, holnap műtik. Úgy volt, hogy harmadik kerületben lesz a műtét, de ott csak kedden tudják vállalni, itt holnap, szóval itt (mármint diósdon) lesz. Nem tudom, hogy hogy lesz, mivel azt mondták menjünk délelőtt, de a műtét délután lesz. Nem tudom, hogy bent kell-e maradni vele, vagy hogy lesz. Majd eldől, remélem minden rendben lesz és helyre tudják tenni a kis lábát. :S

A bejegyzés trackback címe:

https://lizamiza.blog.hu/api/trackback/id/tr42412228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása